Я хочу створити стену-галерею, але з чого почати?



Арт Онлайн Україна - найбільша онлайн галерея з продажу живопису, де сотні художників пропонують купити тисячі картин, зараз пропонує вам познайомитися з правилами розвішування картин у вас вдома. Розглядаємо і застосовуємо модний сьогодні інтер'єрний прийом: стіна-галерея мистецтва. Купити картини - це важливо, але це ще не все. Правильно їх оформити і розташувати в вашому інтер'єрі - не просте, але дуже цікаве завдання!

В епоху Instagram, twitter, Pinterest - і навіть старого, доброго е-мейла ми звикли щодня бачити всілякі об'єкти для натхнення, які можуть допомогти оживити і урізноманітнити наш інтер'єр.

Все частіше початківці ентузіасти мистецтва і колекціонери обмінюються прекрасними образами своїх ретельно зібраних стін домашніх галерей. І якщо ви провели якийсь час в галереї або музеї, безсумнівно, ви побачите виставки, в яких різні види мистецтва ділять одні й ті ж стіни. Якщо вам симпатичний цей еклектичний погляд, ви перебуваєте в правильному місці, так як в статті ви знайдете кілька порад і підказок, які допоможуть вам створити цей вид домашнього декору.
вся стаття, за посиланням тут


Комментарии