Філіп Барлоу, сучасний художник із Кейптауна, ПАР

"Короткозорі" картини Філіпа Барлоу (Philip Barlow)

Філіп описує свою роботу як крок до абстракції. Це перш за все дослідження світла і колірних відносин, коли він спочатку знімає свої зображення за допомогою камери, а потім переводить їх в намальований формат. Він цікавиться концепцією захоплення «моменту», мілісекунди часу, коли все вибудовується ідеально. Його картини прагнуть досліджувати і продемонструвати це, як чудово складений кульмінаційний момент симфонії, ідеальний шлюб. Його картини також дають нам уявлення про час, коли форма, світло і колір об'єднуються у всій їх складності.

Філіп глибоко цінує і любить силу і науку про колір. Ретельні зрушення і тонкість характеризують його роботу, а розмите зображення, яке забезпечується об'єктивом камери, створює нове, але знайоме розуміння форми і відносин між людьми і місцем.

Він зачарований загальним уявленням про те, що все є випадковим, коли не може бути ніяких сумнівів у тому, що у всьому є дизайн. Це філософія гармонії, де навіть у пісні і бруду міста можна виявити величезну красу. Краса, яка лежить між непомітним і невідомим.


Філіп в даний час живе і малює в Riebeek West, недалеко від Кейптауна. Він одружений, у нього двоє дітей, дві собаки і шість курей.

Народився в 1968 році в Пітермаріцбурзі, Південна Африка.

Сайт художника https://www.philipbarlow.com/













Комментарии